Policia në Gjilan me Plan Operativ për kontrollin e motoçikletave

HomeLajmeLokale

Policia në Gjilan me Plan Operativ për kontrollin e motoçikletave

Policia e Kosovës në Gjilan ka filluar ta zbatoj Planin Operativ për motoçikleta. Sipas zyrtarëve policor ky plan operativ ka filluar të zbatohet p

Asociacioni i Komunave të Kosovës kërkon heqjen e orës policore që nga dita e zgjedhjeve
Velekinca vërshohet nga uji dhe kanalizimi, shumë familje dëmtohen, e komuna heshtë
Mungojnë Kurti dhe Gërvalla, shtyhet debati për politikën e jashtme

Policia e Kosovës në Gjilan ka filluar ta zbatoj Planin Operativ për motoçikleta.

Sipas zyrtarëve policor ky plan operativ ka filluar të zbatohet pasi që aksidentet e fundit ku janë përfshirë motoçikletat ka ardhë si pasojë e gjendjes jo të mirë të tyre ku disa nga to nuk posedojnë fare as dokumentacion.

Kontrolli i motoçikletave do të vazhdoj edhe gjatë ditëve në vijim ku do të kontrollohen edhe shoferët për leje përkatëse,  paisje mbrojtëse dhe afatin e regjistrimit.

Të gjitha motoçikletat që nuk e kanë dokumentacionin në rregull do të tërhiqen kanë bërë të ditur zyrtaret policor.

Bëhet e ditur se vetëm në 2 ditët e fundit janë tërhqur nga komunikacioni mbi 20 motoçikleta në Gjilan.