Poneshi i gatshëm për ndryshimin e 17 tetorit

HomeLokale

Poneshi i gatshëm për ndryshimin e 17 tetorit

Në Ponesh pamë mobilizim të madh për fitore. Ky mobilizim vie nga nevoja e këtij fshati për investim në infrastrukturë për të zgjidhur problemet me ujësjelles, trotuare e kanalizim. Nevoja për ndryshim në Ponesh është evidente, e ndryshimi do të fillojë me 17 tetor. 144 është numri për të gjitha fshatrat.

Mbahet protesta nga bizneset që operojnë në rrugen Gjilan – Kamenicë
Gjilan: Tejkalon në vijë të plotë, kundërvajtësit i merret patentë shoferi për tre muaj
Velekinca e Mulla Idriz Gjilanit i jep përkrahje të fuqishme Lutfi Hazirit dhe listës së LDK-së
Në Ponesh pamë mobilizim të madh për fitore. Ky mobilizim vie nga nevoja e këtij fshati për investim në infrastrukturë për të zgjidhur problemet me ujësjelles, trotuare e kanalizim. Nevoja për ndryshim në Ponesh është evidente, e ndryshimi do të fillojë me 17 tetor.
144 është numri për të gjitha fshatrat.