Prej sot pajisjet dimërore për automjete, të obliguara

HomeLajme

Prej sot pajisjet dimërore për automjete, të obliguara

Prej sot, 15 nëntor, deri më 15 mars të gjithë shoferët pjesëmarrës në trafik obligohen që të kenë pajisjet dimërore në automjetet e tyre. Kështu k

Deputetët e pozitës dhe të opozitës bashkë në iftar – FOTO
Kurti për Vuçiqin: S’distancohet nga Millosheviqi as nga Putini, ka edhe sjellje të çrregullta
Rritja e çmimit të rrymës ka hyrë në fuqi, qytetarët po shpenzojnë me tarifa të reja

Prej sot, 15 nëntor, deri më 15 mars të gjithë shoferët pjesëmarrës në trafik obligohen që të kenë pajisjet dimërore në automjetet e tyre.

Kështu ka bërë të ditur Policia e Kosovës, e cila ka apeluar që nga kjo datë të mos dilet në komunikacion pa pajisje dimërore.

“Policia e Kosovës kërkon nga pjesëmarrësit në trafik (drejtuesit e automjeteve) që të kenë pajisjet dimërore për automjetet e tyre”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.