Prekëse, në një urë mes Ukrainës dhe Rumanisë lihen lodra për fëmijët refugjatë

HomeLajme

Prekëse, në një urë mes Ukrainës dhe Rumanisë lihen lodra për fëmijët refugjatë

Një gazetare ka shpërndarë një fotografi prekëse nga një urë në kufirin me Rumanisë dhe Ukrainës. Në këtë urë rojet kufitare kanë vendosur lodra pë

Një gazetare ka shpërndarë një fotografi prekëse nga një urë në kufirin me Rumanisë dhe Ukrainës.

Në këtë urë rojet kufitare kanë vendosur lodra për fëmijët refugjatë, njofton Klankosova.tv.

“Prekëse, në një urë mes Rumanisë dhe Ukrainës lihen lodra për fëmijët refugjatë”.

“Ura është në një vendkalim kufitar Ukraino-Rumune. Rojet kufitare lanë lodra për fëmijët ukrainas, në mënyrë që çdo fëmijë që kalonte të merrte një lodër me vete”, ka shkruar ajo.