Pritjet deri në dy orë për të dalë nga Merdarja dhe Dheu i Bardhë

HomeLajme

Pritjet deri në dy orë për të dalë nga Merdarja dhe Dheu i Bardhë

Në pikat kufitare në Merdarë e te Dheu i Bardhë pritjet për të dalë jashtë Kosovës po arrijnë deri në dy orë, ndërkaq për t’u futur brenda, 5 deri në

BE’ja me rregulla të reja për shtetet jo-anëtare, më lehtë për të siguruar kontrata pune
Burri në Gjilan: Gruaja mori fëmijët dhe iku
Zvicër: Arrestohet një person që dyshohet se vrau 20 vjeçarin nga Kosova

Në pikat kufitare në Merdarë e te Dheu i Bardhë pritjet për të dalë jashtë Kosovës po arrijnë deri në dy orë, ndërkaq për t’u futur brenda, 5 deri në 10 minuta.

Në këto dy pika kufitare fluksi i veturave është më i madh se në pikat e tjera, në të cilat pritjet për hyrje-dalje janë nga pesë deri në 20 minuta.