Programi i PDK-së ka në pako mbështetëse 3B: blegtorin, bujkun e bletarin

HomeLokale

Programi i PDK-së ka në pako mbështetëse 3B: blegtorin, bujkun e bletarin

Programi i PDK-së, ka në pako mbështetëse 3B: blegtorin, bujkun e bletarin Në Vërbicë të Zhegocit e dëgjuam në mënyrë aktive, fermerin e përkushtua

Kishim nderin dhe kënaqësinë ta vizitojmë industrinë më të madhe të mishit në vend ‘Malësia’, e themeluar në vitin 1990 nga Demush Spahiu
Qendra për Punë Sociale në Gjilan merr një donacion nga Zyra e BE
I plagosur më 2007, mban plumbin në qafë – Sadiku: “S’e prisja të mbërrija këtu”

Programi i PDK-së, ka në pako mbështetëse 3B: blegtorin, bujkun e bletarin

Në Vërbicë të Zhegocit e dëgjuam në mënyrë aktive, fermerin e përkushtuar. U zotuam për subvencione, me mbështetje në kohë fatkeqësish, me ofrim të ndihmës në pajisje tekno-blegtorale, me lehtësime administrative, shtalla, sigurimin e shitjes me çmim të volitshëm e jo të nënvlerësuar për qumësht, djathë, mish të dhive e të deleve gjithashtu; si dhe ndihmë infrastrukturore në hapje rrugësh të shkurtra për te fermat e arat.
E falënderuam tejmase fermerin e palodhshëm.