Projektet të cilat do të mbështeten nga buxheti i Republikës së Kosovës për komunën e Gjilanit gjatë vitit 2022

HomeShëndeti

Projektet të cilat do të mbështeten nga buxheti i Republikës së Kosovës për komunën e Gjilanit gjatë vitit 2022

Projektet të cilat do të mbështeten nga buxheti i Republikës së Kosovës për komunën e Gjilanit gjatë vitit 2022 janë: – Ndëtimi i çerdhes për fëmij

Gjilani ka aktualisht 37 raste aktive me COVID-19, kryetari Haziri apelon për kujdes
Në Spitalin e Gjilanit, asnjë pacient i shtrirë nga Covid-19
Dy të vdekur dhe 224 persona rezultojn pozitiv me Covid-19

Projektet të cilat do të mbështeten nga buxheti i Republikës së Kosovës për komunën e Gjilanit gjatë vitit 2022 janë:

– Ndëtimi i çerdhes për fëmijë në Dobërçan, ndahet shuma prej 100 000€.

– Asfaltimi i rrugës në fshatin Kokaj, ndahet shuma prej 100 000 €.

– Vazhdim i punimeve në Palestrën Sportive në Zhegër, ndahet shuma prej 270 000 €.

– Funksionalizimi dhe injektimi i dy puseve të reja për ujë të pijeshem në Gjilan, ndahet shuma prej 98 200€.

– Zëvendsimi i gypit transportues të ujit në Përlepnicë, ndahet shuma prej 150 000€.

#QeveriaKurti