Projektligji që u mundëson tërheqjen deri në 30% të parave nga Trusti ju shpërndahet deputetëve

HomeLajme

Projektligji që u mundëson tërheqjen deri në 30% të parave nga Trusti ju shpërndahet deputetëve

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, njofton se Projektligji që mundëson tërheqjen e deri 30% të mjeteve nga Trusti u është shpërndarë sot deputetëve të K

Dy persona e sulmojnë me shufra metalike rojën e “Vali Ranch” në Gjilan
Zyrtare: ShBA ndalon importin e naftës ruse
“Fausti” i Goethe-s, me “vulën” realizuese të Fadil Hysaj, hapi perden e Festivalit “Talia e Flakës 2023” në Gjilan

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, njofton se Projektligji që mundëson tërheqjen e deri 30% të mjeteve nga Trusti u është shpërndarë sot deputetëve të Kuvendit të Kosovës.

Ai beson se deputetët do të dëgjojnë zërin e qytetarëve dhe do të mbështesin këtë Projektligj, teksa ka ftuar të gjithë që të mbështesin tërheqjen e parave nga Trusti.

Postimi i tij i plotë: