Prokuroria e Gjilanit me aktakuza të ngritura kundër poseduesve të paautorizuar të armëve

HomeLajme

Prokuroria e Gjilanit me aktakuza të ngritura kundër poseduesve të paautorizuar të armëve

Gjilan – Gjithashtu Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar për 48 orë, dy (2) persona dhe janë ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave

Varroset i riu që u vra në Velipojë
Mashtrimi me bileta, mërgimtari mbetet pa u kthyer në Gjermani: Pagoi biletën por i rezultoi se nuk kishte vend në aeroplan
Qindra ushtarë të FSK-së aplikojnë për viza pune në ambasadën e Gjermanisë

Gjilan – Gjithashtu Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar për 48 orë, dy (2) persona dhe janë ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Me urdhër të prokurorit janë ndaluar për 48 orë, dy(2) persona, për shkak të veprës penale Mashtrimi.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave dhe atë për këto vepra penale :
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Zjarrvënia”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “ Vjedhja“
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për veprën penale “ Dhuna në Familje”./rajonipress/