Prokuroria në Gjilan do të ushtrojë ankesë ndaj vendimit për vrasjen e Agonis Tetaj

HomeLajme

Prokuroria në Gjilan do të ushtrojë ankesë ndaj vendimit për vrasjen e Agonis Tetaj

Prokuroria Themelore në Gjilan është e pakënaqur me vendimin të cilin e ka marrë Gjykata Themelore në Pejë në lidhje me vrasjen e Agonis Tetaj. Sha

Avdullah Hoti qëndron dy ditë në Ukrainë, kjo është arsyeja
Kërcënimet me greva e protesta/ Qeveria deklarohet për Ligjin e Pagave në sektorin publik
Oda e Hotelerisë ultimatum Qeverisë deri të premten, paralajmërohen protesta të ashpra

Prokuroria Themelore në Gjilan është e pakënaqur me vendimin të cilin e ka marrë Gjykata Themelore në Pejë në lidhje me vrasjen e Agonis Tetaj.

Shaban Gogaj u dënua me 7 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasjen e Agonis Tetaj.

Gjykata e Pejës në shpalljen e vendimit për vrasjen e Agonis Tetajt, e ka bërë rikualifikimin e veprës penale, nga vrasje e rëndë në vrasje nga pakujdesia. Gogaj është dënuar me 5 vjet burgim për vrasje nga pakujdesia dhe 3 vjet burgim për armëmbajtje pa leje.

Lidhur me këtë, përmes një komunikate për media, Prokuroria Themelore në Gjilan ka njoftuar se brenda afatit ligjor do të ushtrojë ankesë për shkak të ricilësimit juridik nga vepra penale “Vrasje e rëndë” në veprën penale “ Vrasje nga pakujdesia” dhe ndaj vendimit mbi dënimin.