Pronarët e autoshkollave duan rritjen e çmimit

HomeLajme

Pronarët e autoshkollave duan rritjen e çmimit

Pas shtrenjtimit të derivateve të naftës së fundmi po paralajmërohet edhe ngritja e çmimit për regjistrimin e autoshkollës. Kreu i Federatës së Aut

Targat mbulohen me afishe, largohet policia
Klubet sportive dëmtojnë me miliona euro buxhetin e shtetit, Gjilani ndër klubet më të rregullta që paguan tatim
Ky është kryetari më i ri në moshë

Pas shtrenjtimit të derivateve të naftës së fundmi po paralajmërohet edhe ngritja e çmimit për regjistrimin e autoshkollës.

Kreu i Federatës së Autoshkollave të Kosovës, Xhemshit Cakolli tha për Klan Kosova se tarifat prej 250 eurosh për një kandidat janë të vendosura në kohën kur litri i naftës ishte 80 cent, dhe me çmimet e tanishme nuk po mund të mbijetojnë.

Sipas tij, normale do të ishte që çmimi i regjistrimit të bëhej 350 deri në 400 euro.

Qytetarët mendojnë se krahas standardit të jetës në Kosovë, shtrenjtimi edhe i autoshkollave do të ishte rëndues për jetën e tyre.

Kjo çështje do të diskutohet e vendohet në koordinim të autoshkollave bashkë me Ministrinë e Infrastrukturës si organ mbikëqyrës.