Pse rruga “Princesha” në Gjilan, nuk ka ndriçim publik?

HomeLajme

Pse rruga “Princesha” në Gjilan, nuk ka ndriçim publik?

Gjilan – Rruga “Princesha” në lagjen Arbëria nuk ka ndriçim publik derisa punët tjera janë përfunduar. Mungesa e dritave po krijon pasiguri tek banorët e lagjes ka shkruar asamblisti Kushtrim Kadriu. “Këtë temë si dhe shumë të tjera si kjo do t`i ngrisim në Kuvendin Komunal” ka thënë Kadriu./rajonipress/

Gjilan – Rruga “Princesha” në lagjen Arbëria nuk ka ndriçim publik derisa punët tjera janë përfunduar. Mungesa e dritave po krijon pasiguri tek banorët e lagjes ka shkruar asamblisti Kushtrim Kadriu.

“Këtë temë si dhe shumë të tjera si kjo do t`i ngrisim në Kuvendin Komunal” ka thënë Kadriu./rajonipress/