Publikohen çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme, kaq do të shiten sot nafta e benzina

HomeLajme

Publikohen çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme, kaq do të shiten sot nafta e benzina

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë, me fillim nga ora 1

Shtrenjtimi i rrymës pritet të ketë pasoja ‘fatale’: Paralajmërohet falimentimi i shumë kompanive
Rizvanolli për krizën energjetike: Sikur të kthehesha prapa nuk do të bëja asgjë ndryshe
Pensionistët të pakënaqur me shtesat prej 100 eurove: Kjo është hajgare

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë, me fillim nga ora 10:00.

Çmimi i benzinës ka rënë edhe për një cent në krahasim me dje, ndërkaq ai i naftës ka mbetur i njëjtë, shkruan Reporteri.net.

Sipas kësaj çmimore, çmimet maksimale të lejuara për secilin produkt të naftës do të jenë si në vijim:

Produkti Dizel: 1.78 euro për litër,

Produkti Benzinë: 1.73 euro për litër;

Produkti Gaz: 0.78 euro për litër.