Publikohet raporti i fundit i MSH-së/ 16 raste të reja me COVID-19

HomeShëndeti

Publikohet raporti i fundit i MSH-së/ 16 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur raportin e fundit për COVID-19 në vend, ku në 24 orët e fundit janë regjistruar 16 raste të reja pozitive, shkruan Gazeta Sinjali. Sipas këtij njoftimi nuk ka asnjë të vdekur, si dhe janë shëruar 35 pacientë. Raste aktive në Kosovë, aktualisht shënojnë 263.

Asnjë i vdekur dhe vetëm katër raste të reja me COVID-19
Afër 20 mijë raste aktive me COVID-19 në Kosovë
Rritet numri i pacientëve me COVID-19 të shtrirë në QKUK e spitale

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur raportin e fundit për COVID-19 në vend, ku në 24 orët e fundit janë regjistruar 16 raste të reja pozitive, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas këtij njoftimi nuk ka asnjë të vdekur, si dhe janë shëruar 35 pacientë.

Raste aktive në Kosovë, aktualisht shënojnë 263.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "COVID19 BASHKE IA DALIM! Të vaksinuar brenda 24 oreve 98 REPUBL KOSOVES MINISTRIAESHENDETESISE Të vaksinuar me nje dozë Doza të administruara në total 902.780 1.828.087 PERDITÄSIMI FUNDIT 18 MAJ, 2022 Të vaksinuar me dy doza 822.691 Testime brenda 24 oreve Doza të treta/perforcuse 576 102.435 Raste pozitive Vdekje 16 Pozitiviteti rasteve Të shöruar 2.77% 35 Raste aktive 263"