Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

HomeLajme

Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar të enjten se është stabilizuar furnizimi me energji elektrike dhe nuk do

Rrahman Jasharaj flet për grevën: Dyert i kemi të hapura për marrëveshje, të fillohet me 100 euro mbështetje
E FUNDIT: Pas grevës së SBASHK-ut, pritet grevë edhe nga Sindikata e Sektorit privat, ka konfirmuar vetë kryetari, Jusuf Azemi
Policia e Gjilanit konfiskon 36 patentë shofer e shqipton mijëra gjoba

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar të enjten se është stabilizuar furnizimi me energji elektrike dhe nuk do të ketë më reduktime, por do të vazhdojnë të kryhen punime në sistemin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete edhe të shtunën do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve për shkak të punimeve në sistemin energjetik:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll Hajkobill (kodi: 14016004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobill, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Sali Bivolaku (kodi: 12000022197) prej ores 10:00 deri në ora 15:30

Vendet: Rr.UÇK (një pjesë), rr. Skol Dobroshi, rr. Lidhja e Prizrenit ( një pjesë), rr. Feriz Blakqori ( një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrimi i transformatorit dhe panelit te tensionit te ulet 0.4 kV

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10 kV Deqan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi:53000007) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – rrugët: Lagjja Agim Ramadani, Lagjja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor. Fshatrat: Baballoq, Dranoc, Gacaferrë (një pjesë), Lloqan, Pobergjë, Polanë, Prilep, Rastavicë, Sllup, Voksh dhe Juniku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fusha e Pejes (kodi:50000009) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet – rrugët: Fadil Nimani (një pjesë), Fatos Ademaj (një pjesë), Fusha e Pejës, Gani Daci (një pjesë), Ramë Geci, Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit (një pjesë) dhe Zhuj Selmani. Fshatrat: Bllagaj, Katundi i Ri (një pjesë), Llabjan, Lluga e Drinit (një pjesë), Nabergjan, Nakëll, Qunguri, Qyshk (një pjesë), Treboviq, Vitomiricë (një pjesë) dhe Zahaq (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (kodi:73000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 08:30-09:00 dhe 17:30-18:00

Vendet: Fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10 [kV] Gjakova 1 do të ndërprehen:

NS 10/0.4[kV] Bordasan (kodi: 80080012302) prej orës 08:30 deri ne ora 18:00

NS 10/0.4[kV] Bordasan 2 (kodi: 80080012505) prej orës 08:30 deri ne ora 18:00

Vendet: Bordasan

Arsyeja: Projekte Investive, shtrirja e përçuesit të ri, vendosja e konzollave dhe lidhja e linjës së re të tensionit të mesëm në kuadër te LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.