Qendra e Kamenicës do të ketë pamje krejtësisht tjetër, fillon shtrimi i pllakave

HomeLajme

Qendra e Kamenicës do të ketë pamje krejtësisht tjetër, fillon shtrimi i pllakave

Kamenicë – Qëndron Kastrati ka postuar në rrjetet sociale disa foto të shtrimit të pllakave në bulevardin e qytetit dhe ka thënë se nga ky rregullim K

Kamenicë – Qëndron Kastrati ka postuar në rrjetet sociale disa foto të shtrimit të pllakave në bulevardin e qytetit dhe ka thënë se nga ky rregullim Kamenica dhe qendra e saj do të marr pamje krejtësisht tjetër.

“Sot ka nisur shtrimi i pllakave në bulevardin e qytetit, hapësirë kjo që do t’i jap pamje krejtësisht tjetër Kamenicës sonë. Edhe pak mbeti” ka shkruar Qëndron Kastrati derisa ka ilustruar disa foto nga momenti i shtrimit të pllakave.