Qentë e shumtë endacak që po shfaqen kudo nëpër rrugën

HomeLajme

Qentë e shumtë endacak që po shfaqen kudo nëpër rrugën

Gjilan – Qentë e shumtë endacak që po shfaqen kudo nëpër rrugën  janë bërë rrezik i përhershëm për nxënësit dhe ata që shkojnë herët në punë. Qytetarë

Gjilan – Qentë e shumtë endacak që po shfaqen kudo nëpër rrugën  janë bërë rrezik i përhershëm për nxënësit dhe ata që shkojnë herët në punë. Qytetarët kërkojnë ndërhyrjen urgjente të institucioneve komunale.

E njohur si “Rruga Qarkore”, e cila është e frekuentuar shumë nga qytetarët dhe fëmijët që shkojnë në shkollë, po shndërrohet në një vend të pasigurt për lëvizje, për shkak të pranisë së madhe të qenve endacak.

Qytetar thotë se Gjilani është mbushur me qen endacak. “Ne jemi në hall , dhe të rrezikuar nga qentë endacakë si banor të lagjes. Komuna duhet të intervenojë me kohë sa nuk është bërë vonë” shprehet ai.