Qeveria e Kosovës ka njoftuar se në javën e ardhshme ekzekutohet pagesa e 100 eurove për sektorin privat

HomeLajme

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se në javën e ardhshme ekzekutohet pagesa e 100 eurove për sektorin privat

Ka kaluar një javë që nga vendimi i Qeverisë së Kosovës, që të ndajë nga 100 euro për pensionistët, studentët, punëtorët e sektorit privat dhe ata pub

Hiqet ora policore, hapen klubet e natës
Ylli i hitit më të klikuar shqiptar, sot në vështirësi ekonomike dhe po punon si kamariere
Një person nga Gjilani has në para të falsifikuara në bankomat

Ka kaluar një javë që nga vendimi i Qeverisë së Kosovës, që të ndajë nga 100 euro për pensionistët, studentët, punëtorët e sektorit privat dhe ata publik.

E nga Qeveria e Kosovës sot kanë njoftuar se të premten janë ekzekutuar shtesat prej 100 euro për pensionmarrësit, nga pakoja mbështetëse prej 100 milionë euro për 800 mijë qytetarë.

Përpos kësaj, në një njoftim të bërë së fundi nga Qeveria e Kosovës u tha se javën tjetër do të ekzekutohet pagesa e dyfishtë e asistencës sociale për 26 mijë familje dhe shtesat për punëtorët e sektorit publik.

“Të premten janë ekzekutuar shtesat prej 100 euro për pensionmarrësit në Republikën e Kosovës nga pakoja mbështetëse prej 100 milionë euro për 800 mijë qytetarë. Javën tjetër do të ekzekutohet pagesa e dyfishtë e asistencës sociale për 26 mijë familje dhe shtesat për punëtorët e sektorit publik.”, thuhet në njoftimin e Qeverisë së Kosovës.