Qytetari i bën tatu fytyren e Kadri Veselit dhe Hashim Thaçit

HomeLajme

Qytetari i bën tatu fytyren e Kadri Veselit dhe Hashim Thaçit

Qytetari i bën tatu fytyren e Kadri Veselit dhe Hashim Thaçit

Mediumi gjerman: Marrëveshja me Danimarkën për burgjet, mund t’ia sjellë Kosovës liberalizimin e vizave
Ambasada e SHBA-ve: Derisa s’ndalet dhuna ndaj grave, s’do të ketë barabarësi
Mbi 40 mijë euro të falsifikuara në Kosovë, nga to më së shumti janë 5-she dhe 2-she

Qytetari i bën tatu fytyren e Kadri Veselit dhe Hashim Thaçit