Revoltohen qytetarët në Gjilan, bie sistemi dhe krijohen pritje të gjata

HomeShëndeti

Revoltohen qytetarët në Gjilan, bie sistemi dhe krijohen pritje të gjata

Vaksinimi në Gjilan, pritje te gjata shkaku i problemeve me sistemin e menaxhimit të Vaksionimit Vaksionimi në Gjilan po vazhdon me probleme për fa

Latifi thotë se kurrë nuk u kërkuan tri doza vaksine për hyrje në Kosovë, ‘harron’ protestat kundër këtij vendimi
Në Kosovë nuk ka virus të Nilit Perëndimor, IKSHPK: Kujdes nga pickimi i mushkonjave
28 viktima nga COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

Vaksinimi në Gjilan, pritje te gjata shkaku i problemeve me sistemin e menaxhimit të Vaksionimit

Vaksionimi në Gjilan po vazhdon me probleme për fajin e sistemit te menaxhimit për vaksionim i cili po ka probleme.

Redaksisë tonë i kanë shkruar shumë qytetarë duke u ankuar në pritje të gjatë për vaksinim, edhe pse të gjithë këta qytetarë kanë pasur termine të caktuara në portalin e-Kosova.
Problemi në sistemin e vaksionimit ka filluar para orës 16:00 dhe vazhdon ende deri sa ne po raportojmë.

Probleme të këtilla janë shfaqur edhe ditët e kaluara qka le të kuptohet se Qeveria e Kosovës nuk ka arritur ta krijoj një program të vaksionimit funksional pamvarësisht ngarkesës që mund të ketë.