Riad Gashi vuan nga tumori, familja kërkon ndihmë për operimin e tij

HomeLajme

Riad Gashi vuan nga tumori, familja kërkon ndihmë për operimin e tij

Riad Gashi, 10 muajsh nga Suhareka, vuan nga tumori dhe i duhet urgjentisht të operohet. Prandaj, familja e Riadit po kërkon ndihmë financiare për

Franca e Gjermania përshëndesin përparimin e Kosovës “në luftimin e korrupsionit”
Gjilani nis nesër kampanjën “Green & Clean” – Axhenda e aktiviteteve
Ndodh edhe kjo në Gjilan, bllokon komunikacionin dhe ia “hedhë” valles mbi veturë

Riad Gashi, 10 muajsh nga Suhareka, vuan nga tumori dhe i duhet urgjentisht të operohet.

Prandaj, familja e Riadit po kërkon ndihmë financiare për operimin e tij, operim ky i cili kushton 60 mijë euro. Atyre për këtë u duhen edhe 22 mijë euro.

Riadi ka lindur me tumor, operimin e parë e ka kaluar me sukses, por tash i duhet edhe një operim tjetër për të mposhtur këtë sëmundje.

Më poshtë gjeni numrin kontaktues dhe atë të gjirollogarisë së familjes Gashi: