Rrahman Jasharaj: Nuk ka kryeministër që nuk ia kam plas pak barkun

HomeLajme

Rrahman Jasharaj: Nuk ka kryeministër që nuk ia kam plas pak barkun

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, i cili ka paralajmëruar greva e protesta nëse nuk implementohet Li

Në kufi i konfiskohen 52 mijë franga një udhëtari
Me rotacion të policisë dhe kallashnikov, grabitësit e ndjekin dhe i marrin Audi-n Q7, kosovarit
Rreth 32 mijë qytetarë u pajisën me patent-shoferë

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, i cili ka paralajmëruar greva e protesta nëse nuk implementohet Ligji i Pagave, në një intervistë së fundi ka thënë se ai asnjëherë nuk i tradhton arsimtarët e Kosovës.

Jasharaj ka rrëfyer edhe takimet që ka pasur thuajse me të gjithë kryeministrat në Kosovë për të çuar përpara kërkesat e sindikatës.

Siç ka thënë ai, “krejtve ua ka plasë pak barkun”

“Unë edhe në takime me kryeministra, po them në mënyrë figurative, nuk ka kryeministër që nuk ia kam plas pak barkun me takime.

Ata e dinë se unë arsimtarët e Kosovë unë nuk i tradhtoj, edhe kur ishte testi me shkrim që disa nga keqkuptuan, nuk ka kund në botë përpos në Shqipëri që komisioni fut në test me shkrim arsimtarët. Kjo është poshtërim”, tha ai në ATV.