Rrokulliset një veturë në magjistralen Gjilan – Prishtinë

HomeUncategorized

Rrokulliset një veturë në magjistralen Gjilan – Prishtinë

Një vetaksident ka ndodhur në magjistralen Gjilan – Prishtinë raporton 06 Press. Vetaksidenti ka ndodhur në afërsi të liqenit të Badocit ku një veturë ka humbur kontrollin dhe është rrotulluar. Më poshtë shikoni fotot:   Foto: Real.Info

Komuna e Gjilanit blen dron për ta ruajtur pyllin nga qielli
Motiv i lartë për fitoren e PDK-së edhe në Pogragjë
Trafikohet një 18-vjeçare në Ranilluk, i dyshuari e shfrytëzoi për punë në lokal dhe joshje të klientëve

Një vetaksident ka ndodhur në magjistralen Gjilan – Prishtinë raporton 06 Press.

Vetaksidenti ka ndodhur në afërsi të liqenit të Badocit ku një veturë ka humbur kontrollin dhe është rrotulluar.

Më poshtë shikoni fotot:

 

Foto: Real.Info