Samsung Galaxy S është Galaxy Note i ri

HomeTeknologji

Samsung Galaxy S është Galaxy Note i ri

Sipas një publikuesi të mirënjohur, nuk do të ketë më një Note – por seria Note dhe Galaxy S do të bashkohen. A ka një Note të ri apo jo? Tifozët e

Në shtator pritet të prezantohet një karikues unik
Nga rënia e rrjeteve deri të humbja e miliardave, gjithçka që ndodhi me Facebook, Instagram e WhatsApp
Kaq para fitojnë nga TikTok-u artistët shqiptarë

Sipas një publikuesi të mirënjohur, nuk do të ketë më një Note – por seria Note dhe Galaxy S do të bashkohen.

A ka një Note të ri apo jo? Tifozët e Samsung e bëjnë këtë pyetje për disa vjet. Me sa duket, vendimi tani është marrë: Galaxy Note i përket së kaluarës.

Të paktën kjo është ajo që shpesh raporton shpesh Ice Universe në Twitter.

 

Prandaj, nuk do të ketë më një telefon inteligjent Note nga Samsung. Në vend të kësaj, S-Series do të marrë elemente të Notes vitin e ardhshëm.

Pra, qoshet duhet të jenë një përzierje e S dhe Notes.

Këto qoshe tradicionalisht janë të rrumbullakosura fort në serinë S, ndërsa Note është shumë më i drejtpërdrejtë.