Serbët bllokojnë rrugën në Rudarë, dëgjohen sirenat në veri

HomeLajme

Serbët bllokojnë rrugën në Rudarë, dëgjohen sirenat në veri

Qytetarët serbë në veri kanë filluar të mblidhen në Rudarë, në afërsi të Zveçanit. Siç raporton REL, rugët janë bllokuar në Rudarë, komuna e Zveçanit, si dhe në Leposaviq. Krahas kësaj alarmi i sigurisë është ndezur në Veri të Mitrovicës. Në disa pamje të publikuara nga mediat lokale, situata duket të jetë e qetë.

Fillojnë punimet në rregullimin e rrugëve në fshatin Haxhaj
Merr flakë një veturë në Gjilan
Osmani: Do ta kemi udhërrëfyes trimërinë dhe sakrificën e familjes Jashari

Qytetarët serbë në veri kanë filluar të mblidhen në Rudarë, në afërsi të Zveçanit.

Siç raporton REL, rugët janë bllokuar në Rudarë, komuna e Zveçanit, si dhe në Leposaviq.

Krahas kësaj alarmi i sigurisë është ndezur në Veri të Mitrovicës.

Në disa pamje të publikuara nga mediat lokale, situata duket të jetë e qetë.