SHBA ofron 250 milionë euro investim në sektorin e energjisë për Kosovën

HomeLajme

SHBA ofron 250 milionë euro investim në sektorin e energjisë për Kosovën

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli me një postim në faqen e saj zyrtare në Facebook, ka dhënë një lajm të mirë nga Shtetet e Bashkuara të Amerik

Erdogan mbështet anëtarësimin e Kosovës në NATO: S’kemi nevojë të marrim leje nga askush
Ngritet aktakuzë kundër 73 personave për rastin “Karaçeva”
Policia konfiskoi tetë patentë shoferë gjatë fundjavës në Gjilan

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli me një postim në faqen e saj zyrtare në Facebook, ka dhënë një lajm të mirë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Rizvanolli ka njoftuar se SHBA-ja, ka ofruar afro 250 milionë € investim në sektorin e energjisë për Kosovën.

“Bordi i drejtorëve të Korporatës së Sfidës së Mijëvjeçarit (MCC) kanë aprovuar Programin Kompakt të Kosovës me vlerë prej 236.7 milionë dollarësh – investimi më i madh në sektorin e energjisë të Kosovës, si dhe një gur themel që mundëson tranzicionin tonë energjetik.