Shifra shqetësuese të rasteve me Covid-19 në Kosovë

HomeShëndeti

Shifra shqetësuese të rasteve me Covid-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin 24-orësh të rasteve me Covid-19 në Kosovë, ku kanë rezultuar gjithsej 1 mijë e 219 raste pozitive.

Në Spitalin e Gjilanit afër 100 pacientë të shtrirë me COVID-19, prej tyre rreth 70 në oksigjeno-terapi
Burri nga Zelanda e Re merr 10 doza të vaksinës anti-COVID në një ditë të vetme
Në Klinikën e Pediatrisë dhe atë të Gjinekologjisë, nuk ka më pacientë me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin 24-orësh të rasteve me Covid-19 në Kosovë, ku kanë rezultuar gjithsej 1 mijë e 219 raste pozitive.