Shikoni se si vozisin dy banhof-ista të Zvicrës në një rrugicë në Gjilan

HomeLajme

Shikoni se si vozisin dy banhof-ista të Zvicrës në një rrugicë në Gjilan

Në një rrugicë në qytetin e Gjilanit, dy vetura janë parë duke vozitur jashtëzakonisht shpejt, ku njëri prej tyre gati e humb kontrollin, transmeton G

Pas protestave sot fillon asfaltimi i rruges Gjilan – Kamenicë
Haziri i tronditur me vdekjen e mikut të tij: Na trondite Fitim – Ike në kohën më të mirë
PDK në Gjilan: E vetmja rrugë e PDK-së në Gjilan është reforma dhe ri-strukturimi i plotë me kuadro dhe energji pozitive

Në një rrugicë në qytetin e Gjilanit, dy vetura janë parë duke vozitur jashtëzakonisht shpejt, ku njëri prej tyre gati e humb kontrollin, transmeton Gjilani SOT.

Gazetari Milaim Zeka ka publikuar dy video dhe një përshkrim për këtë rast.

Ai ka shkruajtur se “Shikoni se si vozisin dy banhof-ista te Zvicres, ne nje rrugice te Gjilanit, ku shpejtesia eshte 20 km, ata 200. Plot femi ne lokalin ku isha. Policia rrugore e Gjilanit duhet me hape rast”.