Shkollave në Gjilan i shtohen edhe pesë terrene sportive

HomeLajme

Shkollave në Gjilan i shtohen edhe pesë terrene sportive

Pesë shkollave në Gjilan, po i shtohen 5 terrene sportive, këtë e ka konfirmuar përmes një statusi në ‘facebook’, kryetari Alban Hys

Mërgimtari në Gjilan gjobitet me 500 euro pasi nuk e respektoi vetizolimin
Gjilan: Një person gjen 42 granata në rrugë, ndërhyjnë FSK-ja dhe KFOR-i
Nga sot qytetarët mund të pajisen me leje të përkohshme për targa
Pesë shkollave në Gjilan, po i shtohen 5 terrene sportive, këtë e ka konfirmuar përmes një statusi në ‘facebook’, kryetari Alban Hyseni.

Hyseni ka treguar se vlera e pesë terreneve sportive është rreth 303 mijë euro.

Shkrimi i plotë:

Shkollave të Gjilanit po i shtohen 5 terrene sportive në vlerë rreth 303 mijë euro ⚽️🏐🏀

Siç jemi zotuar edhe në programin qeverisës, rëndësi të veçantë po i kushtojmë zhvillimit të terreneve sportive.