Shkurtohet për 3 orë rruga drejt Sarandës

HomeLajme

Shkurtohet për 3 orë rruga drejt Sarandës

Rruga e re Kardhiq-Delvinë, e cila shkurton kohën e udhëtimit drejt Sarandës, është gati. Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit e Shqipërisë, Mirela Ku

Masat e reja/ Kur jeni në lokal maska është e obligueshme edhe gjatë shkuarjes në tualet
Fermerët e Gjilanit sot filluan sezonin e korrje-shirjeve
Dy ditë të acarta në Kosovë, temperaturat ulen deri në -9 gradë

Rruga e re Kardhiq-Delvinë, e cila shkurton kohën e udhëtimit drejt Sarandës, është gati.

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit e Shqipërisë, Mirela Kumbaro publikoi sot pamje të këtij aksi rrugor, teksa bëri të ditur se nga sot do të jetë e hapur për gjithë qytetarët duke e sjellë bregun fare afër.

“Udhëtimi nga Gjirokastra në Delvinë, e përtej në Sarandë me rrugën e re që nga sot do të jetë e hapur për gjithë qytetarët duke e sjellë bregun fare afër”, shprehet Kumbaro në rrjetet sociale.

Pjesë e kësaj rruge është edhe tuneli i Skërficës.

Me një gjatësi prej 33 km, përfundimi i rrugës Kardhiq-Delvinë e shkurton me 3 orë kohën e udhëtimit nga Tirana në Sarandë, duke i dhënë një hov të mëtejshëm zhvillimit shumëdimensional të zonës dhe Shqipërisë.

Kliko tek linku: