Shpeshtohen sulmet ndaj personave zyrtar në Gjilan

HomeLajme

Shpeshtohen sulmet ndaj personave zyrtar në Gjilan

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjithashtu me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person për 48 orë, dhe ka ngritur pesë (5) aktakuza kun

Syla për Bislimin: Rrinte para emisarëve amerikanë si me pasë bombën atomike në Gjilan
Varianti Delta shkakton kufizime të reja të udhëtimit nëpër Evropë
PDK është gati për zgjedhje, por edhe për qeverisje, pushteti aktual është harxhuar

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjithashtu me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person për 48 orë, dhe ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër shtatë (7) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person, për veprat penale “Vrasje në tentativë”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër shtatë (7) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale”Sulmi ndaj personit zyrtar” dhe “Kanosja”, “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”,
Tre (3) aktakuzë kundër një (3) personave për veprën penale”Vjedhja e shërbimeve”,
Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave për veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”./rajonipress/