Shpeshtohen sulmet ndaj personave zyrtar

HomeLajme

Shpeshtohen sulmet ndaj personave zyrtar

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person, si dhe ka ngritur tetë (8) aktak

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni ka pritur në takim shefin e Zyrës së BE-së, Tomas Szunyong
Policia i gjen marihuanë, arrestohet gjilanasi
Policët padisin Policinë e Kosovës, kërkojnë pagën e 13, pagën jubilare dhe shujtën ditore

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person, si dhe ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër tetë (8) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan ka ndaluar një (1) person për shkak të veprës penale “Dhuna ne Familje“.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tetë (8) aktakuza kundër tetë (8) personave dhe atë për shkak të veprave penale.

Tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave për shkak të veprës penale “Vjedhje e shërbimeve”,

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Sulm ndaj personit zyrtar”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Vjedhja e pyllit”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Rrezikimi i trafikut publik“,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Sulmi”.