Shtetasi serb kërcënon dhe shantazhon kosovarin në Gjilan

HomeLajme

Shtetasi serb kërcënon dhe shantazhon kosovarin në Gjilan

Një rast i shantazhit ka ndodhur në qytetin e Gjilanit. Më datë 07,04,2022 një kosovar ishte shantazhuar dhe kanosur nga një qytetar i Serbisë.

Në Spitalin e Gjilanit, asnjë pacient i shtrirë nga Covid-19
Qeveria planifikon heqjen e pagesës për studime në universitete publike
Qeveria e Serbisë shpërndan doracakun e mbulimit të simboleve të Kosovës për targat

Një rast i shantazhit ka ndodhur në qytetin e Gjilanit.

Më datë 07,04,2022 një kosovar ishte shantazhuar dhe kanosur nga një qytetar i Serbisë.

Ky është njoftimi i plotë:

SHANTAZH & KANOSJE

Gjilan 07.04.2022-10:00 Në lidhje me rastin, me 09.04.2022 është identifikuar dhe arrestuar i dyshuari mashkull shqiptar shtetas i Serbisë pasi i njëjti kishte kanosur dhe shantazhuar viktimën mashkull kosovar. Me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.