Skandaloze: Drejtoresha e re e Arsimit në Gjilan nuk di të shkruajë

HomeLajmeLokale

Skandaloze: Drejtoresha e re e Arsimit në Gjilan nuk di të shkruajë

Pak ditë pasi u shkarkua drejtoresha e Arsimit në Komunën e Gjilanit për shkak të nepotizmit ku u punësuan militantë e familjarë të afër

Jasharaj: Më 20 maj dilni sa më shumë në protestë para Qeverisë, do Zoti që Kurti të reflektojë
Ministri i Jashtëm i Ukrainës: Nuk do të heqim dorë nga asnjë pëllëmbë e territorit tonë
Barrikada, të shtëna armësh e reagime të shumta – e gjitha çfarë ndodhi dje në veri të Kosovës lidhur me reciprocitetin për targat dhe letërnjoftimet

Pak ditë pasi u shkarkua drejtoresha e Arsimit në Komunën e Gjilanit për shkak të nepotizmit ku u punësuan militantë e familjarë të afërm me funksionarë të LVV-së, pasardhësja e saj ka dalë me një shkrim të gjatë në Facebook.

Ajo çka bie në sy është se fatkeqësisht, Albana Demiri, e cila mori detyrën e re ditë më parë, ka shkruar me dhjetëra gabime drejtshkrimore e logjike për thirrjet e shumta dhe urimet që i ka ka pranuar pas marrjes së detyrës.

Megjithatë, ajo ka këshilluar që të mos pritet shumë vite për t’u punësuar si mësues, por të merren edhe me ndonjë biznes tjetër.

Në shkrimin e saj vërehet mungesa e shkronjës “ë” në shumë fjalë dhe stili i gjuhës në një formë jo-zyrtare.

Më poshtë mund të lexoni të plotë shkrimin e Drejtoreshës së re të Arsimit në Gjilan.