Sot bëhet varrimi i afaristit gjilanas Basri Kqiku

HomeLajmeLokale

Sot bëhet varrimi i afaristit gjilanas Basri Kqiku

Basri Kqiku është ndarë nga jeta në moshë shumë të re. Ishte një djalë dhe biznesmen shumë i dashur dhe i njohur për anën humane të tij dhe patriotike

Pas protestave sot fillon asfaltimi i rruges Gjilan – Kamenicë
Drejtoria e Bujqësisë në Gjilan ka shqiptuar fletëparaqitje dhe ka konfiskuar dru nga transportuesit dhe prerësit ilegalë
Gjilan: Gjoba për qytetarë që nuk po i respektojnë masat anti-covid

Basri Kqiku është ndarë nga jeta në moshë shumë të re. Ishte një djalë dhe biznesmen shumë i dashur dhe i njohur për anën humane të tij dhe patriotike gjithsesi.

Basriu mbetet njëri nga figurat e ndritshme të sektorit të ndërtimtarisë në rajonin e Anamoravës.

Familja Kqiku ka njoftuar se varrimi i të ndjerit do të bëhet sot në orën 13:00, në varrezat e qytetit në Gjilan.

Nisja funeralit bëhet nga shtëpija e tijë rr. Ukshin Hoti nr 72.