Sot gjatë ditës së bashku me ekipin e PDK-së vizituam Shërbimin e Zjarrfikësve në Gjilan

HomeLokale

Sot gjatë ditës së bashku me ekipin e PDK-së vizituam Shërbimin e Zjarrfikësve në Gjilan

Sot gjatë ditës së bashku me ekipin e PDK-së vizituam Shërbimin e Zjarrfikësve në Gjilan. Gjersa i dëgjova sfidat dhe shqetësimet e zjarrfikësve, iu p

Alban Hyseni: Do ta rrisim cilësinë në arsim
Lutfi Haziri merr mbështetje të plotë edhe nga banorët e një pjese të lagjes Arbëria
Lagjja Baja falënderon Lutën: Pas investimeve infrastrukturore, të reshurat e shiut nuk i presim më me ankth

Sot gjatë ditës së bashku me ekipin e PDK-së vizituam Shërbimin e Zjarrfikësve në Gjilan. Gjersa i dëgjova sfidat dhe shqetësimet e zjarrfikësve, iu premtova atyre përmirësim të kushteve të punës, duke filluar nga pajisjet e duhura e deri tek ofrimi i shujtave për punëtorët e këtij sektori. Kërkesat e zjarrfikësve do të adresohen dhe përmbushen vetëm me ardhjen e PDK-së në Qeveri. PDK është e vendosur dhe e sigurt drejt rrugës së fitores në zgjedhjet e 17 tetorit. #LeonorapërGjilanin #PDK177