Sot kthehet aeroplani i parë i haxhinjve kosovarë

HomeLajme

Sot kthehet aeroplani i parë i haxhinjve kosovarë

Bashkësia Islame e Kosovës ka bërë të ditur se sot do të arrijë aeroplani i parë i haxhinjve që kthehen nga haxhi. Në njoftimin e lëshuar thuhet se ata do të jenë në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” të Prishtinës në orën 10:20. Më 11 korrik, 741 kosovarët ishin në fazën e fundit të haxhit.

Pas protestave sot fillon asfaltimi i rruges Gjilan – Kamenicë
Zhduket një vajzë e mitur në Gjilan
Historia e rëndë, por frymëzuese e yllit të ceremonisë së ‘Katar 2022’ – lindi me gjysmë trupi, është ngjitur në majat e larta dhe studion politikë

Bashkësia Islame e Kosovës ka bërë të ditur se sot do të arrijë aeroplani i parë i haxhinjve që kthehen nga haxhi.

Në njoftimin e lëshuar thuhet se ata do të jenë në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” të Prishtinës në orën 10:20.

Më 11 korrik, 741 kosovarët ishin në fazën e fundit të haxhit.