Sot mbajtëm takim me “Urban Bike 06“ që është një klub i çiklistëve të qytetit tonë,ne e kemi në plan që kërkesat e çiklistëve t’i realizojmë dhe t’ua ofrojmë kushtet sa më të mira

HomePolitikë

Sot mbajtëm takim me “Urban Bike 06“ që është një klub i çiklistëve të qytetit tonë,ne e kemi në plan që kërkesat e çiklistëve t’i realizojmë dhe t’ua ofrojmë kushtet sa më të mira

Sot mbajtëm takim me “Urban Bike 06“ që është një klub i çiklistëve të qytetit tonë. Ne e kemi në plan që kërkesat e çiklistëve t'i realizojmë dhe t'u

Shkrihet NISMA në Gjilan, i bashkohen LDK-së
Haradinaj kërkon dorëheqjen e Kurtit: Qeveria po shpërfill gjendjen me pandeminë
Kurti paralajmëron reciprocitetin me Serbinë në pranverë

Sot mbajtëm takim me “Urban Bike 06“ që është një klub i çiklistëve të qytetit tonë. Ne e kemi në plan që kërkesat e çiklistëve t’i realizojmë dhe t’ua ofrojmë kushtet sa më të mira. Qeverisja jonë e ardhshme komunale do t’i subvencionojë dhe do t’i ndihmojë të gjitha OJQ-të që operojnë në qytetin tonë, për t’ua mundësuar zhvillimin e aktiviteteve të tyre. Në programin tonë qeverisës kemi në plan edhe shtimin e shtigjeve brenda dhe jashtë qytetit për çiklistët që të kenë kushte sa më të mira për zhvillimin e aktiviteteve të tyre. 🌿🚴‍♂️🚴‍♀️ #bashkëpërGjilanin