Sot ndeshje shumë e rëndësishme

HomeSport

Sot ndeshje shumë e rëndësishme

Sot ndeshje shumë e rëndësishme  Qëllo rezultatin

Bekim Isufi mposht klubin e tij të zemrës dhe merr primatin e Superligës me Ballkanin
Alban Hyseni tregon pse kanë ngecur punimet në stadiumin e qytetit në Gjilan
Muhamed Dubova bën hapin e madh në karrierë, nga Gjilani transferohet në Sllovaki

Sot ndeshje shumë e rëndësishme  Qëllo rezultatin