Sot në Gjilan u bë shpërndarja e pakove ushqimore donacion nga kompania ‘Telkos’

HomeLajme

Sot në Gjilan u bë shpërndarja e pakove ushqimore donacion nga kompania ‘Telkos’

Sot u bë shpërndarja e pakove ushqimore donacion nga kompania ‘Telkos’. Përfitues të këtyre pakove ishin personat me aftësi të kufizuara, që janë anëtarë të shoqatës ‘Handikos’, shoqatës ‘Ndërkomunale të të Verbërve’, ‘Down Syndrome Kosova’, shoqata e ‘Shurdhmemecëve’ dhe shoqata e të ‘Shurdhërve Anamorava në Gjilan’. Shprehim mirënjohjen tonë të thellë kundrejt donatorit!

Sot u bë shpërndarja e pakove ushqimore donacion nga kompania ‘Telkos’.

Përfitues të këtyre pakove ishin personat me aftësi të kufizuara, që janë anëtarë të shoqatës ‘Handikos’, shoqatës ‘Ndërkomunale të të Verbërve’, ‘Down Syndrome Kosova’, shoqata e ‘Shurdhmemecëve’ dhe shoqata e të ‘Shurdhërve Anamorava në Gjilan’.

Shprehim mirënjohjen tonë të thellë kundrejt donatorit!