Sot protestohet ndaj neglizhencës së punimeve në rrugen Gjilan – Kamenicë

HomeLajme

Sot protestohet ndaj neglizhencës së punimeve në rrugen Gjilan – Kamenicë

Qytetarët dhe bizneset të cilet gjinden në magjistralen Gjilan – Kamenicë kanë organizuar protestë kundër zvarritjes së punimeve që po bëhen tash e sa

Rita Ora uron Pavarësinë e Kosovës, kujton koncertin madhështor të realizuar para katër viteve në Prishtinë
Punime me hapat e breshkës, kaos në trafik, pluhur i madh dhe me ritëm të ngadalshëm
Rita Ora nuk i harron traditat, publikon video duke vallëzuar me ritme shqiptare

Qytetarët dhe bizneset të cilet gjinden në magjistralen Gjilan – Kamenicë kanë organizuar protestë kundër zvarritjes së punimeve që po bëhen tash e sa vite në atë pjesë.

Organizatori i kësaj proteste ka thënë se nga ora 13:00 do të bëhet bllokimi i rrugës Gjilan – Kamenicë (Te Interexi) në shenj paknaqësie për zvarritjen e punimeve dhe dëmtimin e bizneseve në këtë pjesë.