Sot shqyrtohet në komision Projektligji për Pagat

HomeLajme

Sot shqyrtohet në komision Projektligji për Pagat

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal do të mblidhet sot për të shqyrtuar Projektligjin për Pagat në sektorin publik. Në këtë mbledhje do të shqyrtohet edhe Projektligji për zyrtarët publikë. Mbledhja e Komisionit do të mbahet në Kuvendin e Kosovës, me fillim nga ora 10:00.

Vdes një persona në Gjilan, iu rrokullis traktori
Këto janë masat e marra nga Qeveria të cilat hyjnë nesër në fuqi
Danimarka do të fillojë dhënien e dozës së katërt të vaksinës kundër koronavirusit

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal do të mblidhet sot për të shqyrtuar Projektligjin për Pagat në sektorin publik.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohet edhe Projektligji për zyrtarët publikë.

Mbledhja e Komisionit do të mbahet në Kuvendin e Kosovës, me fillim nga ora 10:00.