Policia rajonale e Gjilanit ka shqiptuar 1413 gjoba për kundërvajtje të ndryshme

HomeLajme

Policia rajonale e Gjilanit ka shqiptuar 1413 gjoba për kundërvajtje të ndryshme

Gjilan – Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore të DRP Gjilan kanë mbajtur dhe vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrolli

Kurti thirrje serbëve: Mos i braktisni institucionet, ju duhet të punoni bashkë me ne
Brenda 24 orëve Policia shqiptoi 1900 gjoba në trafik
Presidenti i Malit të Zi vjen nesër në Kosovë me ftesë të Osmanit

Gjilan – Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore të DRP Gjilan kanë mbajtur dhe vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrollit të automjeteve me qëllim të prezencës sa më të madhe në terren dhe parandalimit të aksidenteve të komunikacionit rrugor, me theks të veçantë të aksidenteve me fatalitet.

Drejtoria Rajonale Gjilan, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore të DRP Gjilan gjatë periudhës kohore 12.08.2022 – 18.08.2022 kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë komuna ku janë shqiptuar total: (1413) gjoba për kundërvajtje të ndryshme si: mos respektimi i shpejtësisë, tejkalim në vijë të plotë, drejtimi nën ndikimin e alkoolit, drejtimi i mjetit pa patentë shofer, mos mbajtja e distancës, gjendja jo e rregullt teknike e automjetit, skadimi i afatit të regjistrimit, përdorimi i telefonave mobil, xhamat e errët, brezit të sigurisë (rripit) etj.

Gjatë kësaj jave nga Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore në vazhdën e implementim i Planeve Operative “Sezoni Veror” dhe “Siguria në trafikun rrugor” janë ndërmarr aktivitete:
• Hetim i shtatëmbëdhjetë (17) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale,
• Hetim i shtatëmbëdhjetë (17) aksidente të komunikacionit me të lënduar,
• Konfiskuar njëzet e katër (24) patentë shofer;
• Shqiptim i gjashtëmbëdhjetë (16) kundërvajtjeve për vozitës të motoçikletave.

Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore të DRP Gjilan kanë mbajtur dhe vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrollit të automjeteve me qëllim të prezencës sa më të madhe në terren dhe parandalimit të aksidenteve të komunikacionit rrugor, me theks të veçantë të aksidenteve me fatalitet.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, të njoftojnë Stacionin më të afërm të Policisë, apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë’’, E-mail: info@kosovopolice.com dhe numrat kujdestarë:192; 03850807001.
Të dhënat e juaja do të ruhen ne konfidencialitet të plotë