Takohen dy kryetarët e komunave fqinje, Rahimaj dhe Hyseni flasin për bashkëpunim mes dy komunave

HomeLajme

Takohen dy kryetarët e komunave fqinje, Rahimaj dhe Hyseni flasin për bashkëpunim mes dy komunave

Bashkëpunimi i ndërsjelltë mes komunave fqinje duhet dhe do të avancohet me anë të projekteve të përbashkëta. Takimi me kryetarin e komunës së Kame

Bashkëpunimi i ndërsjelltë mes komunave fqinje duhet dhe do të avancohet me anë të projekteve të përbashkëta.

Takimi me kryetarin e komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, pati frymën e bashkëpunimit. Sfidat e problemet e ngjashme, na shtyen drejt diskutimeve për realizimin e projekteve të përbashkëta, të cilat do të ndikojnë në zhvillimin ekonomik të dy komunave.

Projekte në interes të qytetarit, do të fillojnë të jetësohen në koordinim të përbashkët.