Të hënën protestohet kundër zvarritjes së punimeve në rrugën Gjilan – Kamenicë

HomeLajmeLokale

Të hënën protestohet kundër zvarritjes së punimeve në rrugën Gjilan – Kamenicë

Qytetarët dhe bizneset të cilet gjinden në magjistralen Gjilan - Kamenicë kanë organizuar protestë kundër zvarritjes së punimeve që po bëhen tash e sa

Ekzekutohen pagesat për familjet që kanë humbur familjarin nga COVID-19
Policia me fushatë sensibilizuese në Ferizaj: Vera është e bukur, por…kujdes
SBASHK del me detaje: 99% e mësuesve refuzuan propozimin e Kurtit

Qytetarët dhe bizneset të cilet gjinden në magjistralen Gjilan – Kamenicë kanë organizuar protestë kundër zvarritjes së punimeve që po bëhen tash e sa vite në atë pjesë.

Organizatori i kësaj proteste ka thënë se nga ora 13:00 do të bëhet bllokimi i rrugës Gjilan – Kamenicë (Te Interexi) në shenj paknaqësie për zvarritjen e punimeve dhe dëmtimin e bizneseve në këtë pjesë.