Tejkalon në vijë të plotë, shoferit në Gjilan i merret patentë shoferi për tre muaj

HomeLajme

Tejkalon në vijë të plotë, shoferit në Gjilan i merret patentë shoferi për tre muaj

Drejtoria Rajonale Gjilan, Njësiti Rajonal i Komunikacionit Rrugor me qëllim të parandalimit të aksidenteve të trafikut e me theks të veçantë atyre me

Kryetari i Gjilanit Alban Hyseni pret në takim drejtorin gjeneral të KEDS-it, Alpin Dogan
Befason Hyseni: Për të shërbyer në ushtri heq dorë nga i pari i Gjilanit
Kujdes! Edhe të vaksinuarit përhapin variantin Delta

Drejtoria Rajonale Gjilan, Njësiti Rajonal i Komunikacionit Rrugor me qëllim të parandalimit të aksidenteve të trafikut e me theks të veçantë atyre me fatalitet në rrugën Gjilan-Prishtinë ka ndalur kundërvajtësin i cili me kamionin e tij gjatë vozitjes ka bërë tejkalim të dy automjeteve në vijë të plotë duke rrezikuar pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion.

Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej njëqind e pesëdhjetë (150) eurove, dy (2) pikë negative, konfiskuar patentë shoferi dhe masa e përkohshme e ndalim të vozitjes në afat prej tre (3) muaj.