Tërmet mjaft i fuqishëm në Bosnje dhe Hercegovinë, dridhjet ndjehen edhe në Kosovë

HomeLajme

Tërmet mjaft i fuqishëm në Bosnje dhe Hercegovinë, dridhjet ndjehen edhe në Kosovë

Një tërmet i fuqishëm me fuqi prej 6 shkallë të Rihterit ka goditur pjesën jugore të Bosnjes dhe Hercegovinës. Tërmeti u regjistrua në orën 23:07, ndërsa dridhjet janë tjerë edhe në shtetet përreth, përfshirë edhe Kosovën.

Paratë e mbledhura nga Komuna e Gjilanit në ndihmë për dëmet që u shkaktoi tërmeti në Shqipëri nuk u dërguan fare
Qeverisë pritet t’i dërgohet propozimi i ri për pagën minimale
Komuna e Gjilanit blen dron për ta ruajtur pyllin nga qielli

Një tërmet i fuqishëm me fuqi prej 6 shkallë të Rihterit ka goditur pjesën jugore të Bosnjes dhe Hercegovinës.

Tërmeti u regjistrua në orën 23:07, ndërsa dridhjet janë tjerë edhe në shtetet përreth, përfshirë edhe Kosovën.