Trendi më i ri: Unaza me GPS për të përcjellë partnerin në çdo moment

HomeLajme

Trendi më i ri: Unaza me GPS për të përcjellë partnerin në çdo moment

Një nga trendet më të fundit që duket se është përqafuar nga bashkëshortët e rinj në vende të ndryshme të botës, janë unazat me GPS. Këto unaza, u mun

Shoqata ‘Konsumatori’: Me rritjen e çmimeve kemi hyrë në librin ‘Guinness’
Inepsketoriati lëshon njoftim për gjuajtjen me armë ku u përfshi polici në Mramor
Hyseni nënshkruan memorandum bashkëpunimi me kryetarin e Tetovës për aplikim me projekte të përbashkëta në fondet IPA

Një nga trendet më të fundit që duket se është përqafuar nga bashkëshortët e rinj në vende të ndryshme të botës, janë unazat me GPS. Këto unaza, u mundësojnë bashkëshortëve të dinë vendndodhjen e partnerit në çdo çast.

Edhe pse për shumë përdorues unaza martesore me GPS mund të jenë alternativa ideale, për shumë të tjerë mund të jetë një tregues i sjelljes posesive dhe kontrolluese në martesë. Këto unaza inovative thuhet se e kanë origjinën në Brazil, duke u prodhuar nga një kompani e quajtur “Boyfriend Tracker”.

Ato shpesh funksionojnë ose sinkronizohen përmes një çipi të quajtur ‘aleanca’, ku çiftet sinkronizojnë unazat e tyre me njëri-tjetrin përmes një kodi që u lejon atyre të njohin vendndodhjet e tyre.