Ushtarët amerikanë patrullojnë në kufirin Kosovë – Serbi

HomeLajme

Ushtarët amerikanë patrullojnë në kufirin Kosovë – Serbi

Ushtarët e ushtrisë amerikane të Alfa Troop, Skuadroni të parë të Regjimentit të Kalorësisë 172-të gjatë ditës së sotme kanë patrulluar në vijën Kufit

Dosja e Gjykatës: Të pandehurit për vrasjen në Gjilan kishin përgatitur planin
Goran Stanishiq dënohet me 20 vjet burgim për vrasjen e 13 civilëve gjatë luftës në Kosovë
60 euro është dënimi për shoferin shqiptar që nuk kishte vendosur stikers veturës me targa serbe

Ushtarët e ushtrisë amerikane të Alfa Troop, Skuadroni të parë të Regjimentit të Kalorësisë 172-të gjatë ditës së sotme kanë patrulluar në vijën Kufitare Administrative mes Kosovës dhe Serbisë afër fshatit Jarinje.

Në një njoftim në Facebook bëhet e ditur se “Mbledhja e informacionit ndihmon komandantët e Komandës Rajonale të KFOR-it në Lindje të marrin vendime dhe planifikojnë misionet e ardhshme”.