Ushtarët e FSK trajnohen bashkë me ushtarë të FASh

HomeLajme

Ushtarët e FSK trajnohen bashkë me ushtarë të FASh

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se ushtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës janë trajnuar bashkë me ushtarë të Forcave të Armatosura të S

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, zhvillon takim me përfaqësuesit e GIZ-it për menaxhimin efikas të mbeturinave
Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ndan mirënjohje për lexuesit më të dalluar në Bibliotekën “Fan S. Noli”
AAK kërkesë Qeverisë: Urgjentisht lejojeni tërheqjen e Trustit

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se ushtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës janë trajnuar bashkë me ushtarë të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.

:Një javë tejet sfiduese trajnimi  e komandove tona së bashku me vëllezërit nga Forcat e Armatosura të Shqipërisë, në fazën intensive përgatitore për garën më të famshme të patrullimit ushtarak në botë, “Cambrian Patrol” që mbahet në Mbretërinë e Bashkuar”.

“Mirënjohje e lartë për punën e shkëlqyer të QNTKSH-së në Pomazatin dhe udhëheqësit të saj, John Doone. Së bashku gjithmonë jemi më të fortë!”, ka thënë Mehaj, transmeton KlanKosova.tv.